Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Galatasaray Futbol Okulu Açılıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Süper lig şampiyonu olan Galatasaray Kırıkkale’de futbol okulu açıyor. Son çalışmaları elden geçiren Kırıkkale Galatasaray futbol okul yetkilileri 2 Haziran Cumartesi günü muhteşem bir şekilde Galatasaray´a futbol Kırıkkale şubesi açıyor.

 

Galatasaray’da lisanslı futbolcu olma şansı

Kırıkkale’de futbol severlerin yakından tanıdığı Uğur Kütük ve Hamit Tüzün nezaretinde Galatasaray futbol okulu kurulum çalışmalarında sona gelindi. 2003- 2012 doğum arasında genç yetenekleri yetiştirmek için iki deneyimli hoca Kırıkkale’de idmanlara başladılar.  Konu hakkında bilgi veren tecrübeli futbolcu Uğur Kütük, Galatasaray Spor Kulübünde lisanslı futbolcu olma şansı, tecrübeli akademisyen hocalar, Galatasaray Futbol Akademi tarafından programlı futbol eğitimi, futbol okulu sporcularına GS Store tarafından üretilen özel spor malzemeleri verilecek.”dedi. Kütük ayrıca Galatasaray futbol okulunda şehit ve gazi çocuklarına ücretsiz futbol eğitimi verileceğini söyledi. Eğitimler Osman Gazi mahallesinde bulunan Atlantik halı saha futbol okulunda verilecek.

Haber Merkezi

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x