Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Geleceğin usta elleri

Yenimahalle Şehit Ali Tonga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında gerçekleştirilen Geleceğin Usta Elleri projesi sertifika töreniyle tamamlandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yenimahalle Şehit Ali Tonga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında gerçekleştirilen Geleceğin Usta Elleri projesi sertifika töreniyle tamamlandı.

AB PROJESİ BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ

Yenimahalle Şehit Ali Tonga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından 2017 yılı teklif çağrısı dönemi  Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında sunulan ve Ulusal Ajans tarafından kabul edilen 2017-1-TR01-KA102-038606 numaralı “Geleceğin Usta Elleri, Mesleki Eğitim Öğrencileri”  adlı Avrupa Birliği projesinin yurt dışı faaliyetlerinin başarılı bir şekilde tamamlanmasını takiben proje kapanış ve sertifika verme töreni gerçekleşti. Törene Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Okul Müdürü Hatice Özdemir, Müdür Yardımcıları, çeşitli okullarının idarecileri, Proje Koordinatörü Neslihan Uluyüz, hareketliliklere katılan refakatçi öğretmenler Filiz Kaldırım, Şebnem Güçlü, Serkan Özcan, öğrenciler ve okul öğretmenleri katıldılar.    Törende yurt dışı hareketliliğe katılan öğrenciler, yaptıkları staj sayesinde edindikleri yeterlilikleri sergileyerek misafirlere yaptıkları pasta ve çikolatalardan ikramda bulundular.

MESLEKİ GELİŞİMLERİNE KATKI SAĞLIYOR

Proje koordinatörü Neslihan Uluyüz’ün açılış konuşmasını takiben refakatçi öğretmenlerden Serkan Özcan ve Şebnem Güçlü yaptıkları sunumlarda yurt dışı hareketlilikler hakkında geniş bilgi verdiler. İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi yaptığı konuşmada “ AB projeleri sayesinde öğrencilerimiz yurt dışı çıkarak farklı ülkeleri tanımanın yanı sıra yaptıkları stajlar sayesinde mesleki gelişimlerine de katkı sağlamaktadırlar. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz AB projeleri sayesinde farklı kültürleri tanıyarak kültürel gelişimlerine de katkıda bulunmaktadırlar. Önümüzdeki zamanlarda daha fazla projenin hayat geçirilerek daha fazla öğrencimizin bu fırsattan yararlanması gerekmektedir.  Bu vesile ile projenin hazırlanmasında ve yürütülmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi. Projenin kapanış ve sertifika verme töreni yapılan ikramlarla son buldu.

http://kirikkalekizmesleklisesi.meb.k12.tr/icerikler/gelecegin-usta-elleri-mesleki-egitim-ogrencileri-adli-avrupa-birligi-projemizin-sertifika-verme-ve-kapanis-toreni_5547861.html

Avrupa’da mesleki gelişimlerini artırdılar

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x