Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Güdümlü Füze PKK’nın Eline Nasıl Geçti?

Kırıkkale olarak bir vatan evladını daha toprağa vermenin hüznünü hep birlikte yaşadık. Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlerin Kuzey Irak'ın Zap bölgesinden güdümlü füze ile yaptıkları saldırıda Kırıkkale’nin Keskin ilçesi Armutlu Köyü nüfusuna kayıtlı hemşerimiz Emre Güngör şehit düşerken, 3'ü asker 4 kişi yaralanmıştı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale olarak bir vatan evladını daha toprağa vermenin hüznünü hep birlikte yaşadık. Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerin Kuzey Irak’ın Zap bölgesinden güdümlü füze ile yaptıkları saldırıda Kırıkkale’nin Keskin ilçesi Armutlu Köyü nüfusuna kayıtlı hemşerimiz Emre Güngör şehit düşerken, 3’ü asker 4 kişi yaralanmıştı.

Hain saldırıda şehit düşen hemşerimiz Piyade Sözleşmeli Er Emre Güngör’ü Nur Camiinde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından askeri törenle son yolculuğuna uğurladık. Törende yine gözyaşları sel oldu. Tören’de şehidimizin yeğeni küçük Batuhan Şengül’ün al bayrağa sarılı tabuta sarılarak ‘O’da benimle gelecek’ sözleri kulaklarımda hala çınlıyor.

Vatan ve bayrak konusunda en hassas bir il olan Kırıkkale yine şehidini bağrına bastı ve büyük bir kalabalıkla son yolculuğuna uğurladı. Bir kez daha şehidimiz Emre Güngör’e yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesi, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Türk Milletinin başı sağ olsun. İnşallah teröre karşı verdiğimiz son şehit Güngör olur diyorum.

Hemşerimiz Emre Güngör’ün şehit olduğu hain saldırının güdümlü bir füzeyle yapıldığı bildirildi. Peki bu güdümlü füze eli kanlı terör örgütü PKK’nın eline nasıl geçti? Suriye’den terör örgütü PKK’ya sağlanan silah desteği Türkiye’nin ulusal güvenliğine karşı büyük risk oluşturduğu ülkemizin üst düzey yöneticileri tarafından defalarca dile getirilmişti.

En son Amerika’nın PYD’ye yaptığı ve içerisinde ağır silahlar olan TIR’lar dolusu yardımı bilmeyen yok. PYD’ye verilen silahların dolaylı yollarla PKK’nın eline geçtiği daha önce Türkiye tarafından Amerikalı yetkililere belgeleri ile sunulmuştu. Bugünse endişelerin ne denli yerinde olduğunun apaçık göstergesidir.

Peki bugün bunun hesabını kim verecek? Burada suçlu, Bir terör örgütünden kurtulmak için diğer terör örgütüne silah desteğini sağlayan ülke mi? Yoksa terör örgütlerini besleyen ülkeler mi?

Senin teröristin iyi, benim teröristim kötü diye bir şey yoktur. Terörist her yerde teröristtir. Binlerce KM öteden bu bölgeye gelerek, DAEŞ ile mücadele ettiğini öne süren, terör örgütleriyle işbirliği yapmaktan imtina etmeyen ABD bu fütursuz uygulamasından biran önce vaz geçmelidir.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x