Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Her görüş altın değerinde

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Taç Mahal’de düzenlenen “Eğitimde Yeni Vizyon Kırıkkale” çalıştaya katılan Kırıkkale Valisi Dr. M.İlker Haktankaçmaz, katılımcılara teşekkür ederek, çalıştayda ifade edilecek görüşlerin her birisinin kendileri için altın değerinde olduğunu söyledi.

 

GÖRÜŞLERİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUM

Konulara farklı bir gözle bakmanın önemine değinen Vali Haktankaçmaz “Bu çalışmalar; bizim görmediğimiz, çok iyi yaptığımızı düşündüğümüz ama esasında belki çok da kötü yaptığımız, bunun farkında olmadığımız şeyleri görmemiz açısından çok önemli. Dolayısıyla buradaki bütün ifade edilen görüşlere bizzat bende bakacağım. İl Milli Eğitim Müdürlüğündeki arkadaşlarımızda onları böyle bir dantel işler gibi ilmek ilmek değerlendirecekler, bundan hiç şüpheniz olmasın. Hepimizin amacı eğitim ve çocuklarımızın geleceği. Millet olarak ülke olarak kendi geleceğimiz için aslında bu çalışmaları yapıyoruz. Kırıkkale ölçeğinde biraz daha ileriye gidebilirsek onu kâr sayarız.” Diye konuştu.

 

AMAÇ EĞİTİMİN DAHA İYİ BİR NOKTAYA GELMESİ

Vali Haktankaçmaz, konuşmasının ardından çalışma grupları ile bir araya gelerek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı. İkinci günde, iki oturum halinde yapılacak olan Çalıştayda, eğitimi daha iyi noktaya getirmek adına öneriler geliştirilecek. Yapılan tartışmaların sonucunda elde edilenler, her bir oturum için ayrı ayrı sonuç bildirileri haline getirilip, bundan sonraki çalışmalar planlanacak.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x