Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

İşte Bu Kadar : 2-1

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Büyük Anadolu Spor kendi evinde ağırladığı Karapınar Belediyespor’u 2-1 mağlup etti. Mücadele de 1 gol 1 asistle oynayan Nizamettin, maçın adamı oldu.

KONTROLLÜ VE PAS TRAFİĞİ YÜKSEK OYUN

Kendi sahası ve seyircisi önünde Karapınar Belediyespor’a karşı mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadolu Spor, maçın ilk yarısına atak başladı. Kontrollü ve pas trafiği yüksek bir futbol ortaya koyan temsilcimiz,  sergilediği baskılı futbolun meyvesini 10. dakikada aldı. Karşılaşmanın 10. dakikasında Abdurrahim’in sol kanattan yaptığı kavisli ortada topu iyi takip eden Nizamettin, şık bir kafa vuruşuyla takımı 1-0 öne geçirdi.

KARAPINAR SKORA EŞİTLİK GETİRDİ

Karşılaşmanın 25. dakikasında Kırıkkale defansını hazırlıksız yakalayan Karapınarlı futbolcu Gökhan’ın ortasında kaleciyi geçen topu Memduh Işık tamamladı.  Konuk ekip Karapınar, Memduh Işık ile skora eşitlik getirdi. Karşılıklı ataklarla geçen mücadelede 41. dakikada yine sahneye çıkan Nizamettin, topla birlikte sağ kanattan ceza alanına kadar sokularak Lungelo’ya adeta ‘alda at’ dermişçesine bir pas verdi. Bu dakikada Lungelo, takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

NİZAMETTİN YILDIZLAŞTI

Zaman zaman sertleşen mücadelenin ikinci yarısı karşılıklı ataklarla geçerken 1 kırmızı kart 5 tane de sarı kart çıktı. Karapınar mücadelenin son çeyreğini 10 kişiyle tamamlarken Kırıkkale Büyük Anadolu Spor kontra ataklarla yakaladığı bariz gol fırsatlarını ise cömertçe harcadı. Karşılaşmada Nizamettin 1 gol 1 asistle oynayarak yıldızlaşırken, mücadelenin de kilit ismi oldu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x