Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Karakoç Avrupa Şampiyonu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Fransa’da yapılan şampiyona da Avrupa Şampiyonu unvanını kazanan Milli Haltercimiz Üzeyir Karakoç önceki gün yurda döndü. Karakoç’u havaalanında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir karşıladı.

BÜYÜK GURUR YAŞATTI

Fransa’da düzenlenen 2018 Bedensel Engelliler Avrupa Şampiyonasında Kırıkkaleli sporcumuz Üzeyir Karakoç 125 Kg’da Avrupa Şampiyonu olarak ilimize büyük bir gurur yaşatmıştı. Aynı zamanda Avrupa rekoru kıran şampiyon sporcumuz önceki gece yurda döndü. Kırıkkale Tüm Engelliler Spor Kulübü sporcusu Üzeyir Karakoç’u Esenboğa Havaalanında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, kulüp yöneticileri ve antrenörleri karşıladı.

HAVAALANINDA KARŞILAMA

Tüm Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Erkoç ile antrenör Cemal Boyacı’nın da hazır bulunduğu karşılama da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir Avrupa Şampiyonu Üzeyir Karakoç’a çiçek takdim etti. Havaalanında bir süre şampiyon Üzeyir Karakoç’la görüşen Yasin Özdemir Fransa’dan gelen haberin kendilerini son derece mutlu ettiğini söyledi.

Kırıkkale’nin göğsünü kabarttı

Karakoç’u başarısından dolayı kutlayan Özdemir ayrıca Tüm Engelliler Spor Kulübü idarecilerini ve antrenörleri de tebrik etti. Bu başarının örnek olduğunu kaydeden Özdemir: “Şampiyon sporcumuz Kırıkkale’nin göğsünü kabartmıştır.  Milli Gururumuz olmuştur. Üzeyir kardeşimi canı gönülden kutluyorum. Yetişmesinde emeği geçen kulüp ve antrenörlerini de kutluyorum. Bu başarının örnek olacağını ve bundan sonra da artarak devam edeceğine inanıyorum.”dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x