Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Asayiş

Karşıdan Karşıya Geçerken Yaşamını Yitirdi

Kırıkkale'nin Alpaslan Türkeş Bulvarı üzerinde düğüne giden Hüdaverdi Acar (40), adlı vatandaş karşıdan karşıya geçerken yaşamını yitirdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Alpaslan Türkeş Bulvarı üzerinde düğüne giden Hüdaverdi Acar (40), adlı vatandaş karşıdan karşıya geçerken yaşamını yitirdi.

SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Edinilen bilgilere göre; yolun karşısına arabasını park eden Hüdaverdi Acar,düğüne salonuna gitmek için yürümeye başladı. Karşıya geçince araçta bir şey unuttuğunu fark ederek, tekrar geri döndü. Bu arada yoldan geçen bir araç Acar’a hızlıca çarptığı söylendi.Bunu gören vatandaşlar, polise ve ambulansa haber verdiler. Ambulans Acar’ı Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne götürdü. Şoför ise polis tarafından gözaltına alındı. Acar, hastanede yoğun bakıma alındı. Burada uzun süre uyutulan Acar, bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Acar’ın cenazesi sevenlerin arasında gözyaşları arasında toprağa verildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x