Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Asayiş

813 Bin TL Dolandırdı

Kendisini asker ve polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan şahıslara yönelik Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı koordineli olarak Hacılar Beldesinde ikamet eden H.B. (37) isimli şahsa yönelik operasyon düzenlendi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kendisini asker ve polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan şahıslara yönelik Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı koordineli olarak Hacılar Beldesinde ikamet eden H.B. (37) isimli şahsa yönelik operasyon düzenlendi.

ANKARA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

Şüpheli şahısın ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda farklı tarihlerde vatandaşların kandırılarak yatırılmasının (813.000 TL) sağlandığı çok sayıda banka hesap cüzdanı ve kartlarına el konuldu.Şüpheli Ankara merkezli işlemlerinin tamamlanması için C.Savcısının talimatıyla Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x