Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Kırıkkalespor’dan ‘Küfüre Hayır’ kampanyası

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Büyük Anadoluspor sezonun başlamasına kısa bir süre kala tribünlerde ‘Küfüre Hayır’ kampanyası başlattı.

 

AİLENLE BİRLİKTE 90 DAKİKANI BİZE AYIR

Sezon hazırlıklarına tüm hızla devam eden ve ligde en iyi sonuçları almak için çalışmalar yapan Kırıkkale Büyük Anadoluspor tribünlerde ‘Küfüre Hayır’  kampanyası başlattı.  Kampanya kapsamında sosyal medya ve billboardlara verilen ilanlar ile kampanya duyuruldu. Billboardlara verilen ilanlarda ‘ spor barış ve kardeşlik’, ‘ Küfüre Hayır Ailenle Birlikte 90 Dakikanı Bize Ayır” gibi sloganlar yer aldı.  Kırıkkale Büyük Anadoluspor Kulüp Başkanı Harun Ulusoy kampanya hakkında yaptığı açıklamada, “Kongremizin ardından takımımızın en iyi yere gelmesi için yönetimimiz ile birlikte çalışmalar yaptık. Çalışmalarımız kapsamında ise tribünlerin en büyük sorunu olan küfür sorununu ortadan kaldırmak için böyle bir kampanya başlattık. Kampanyamız taraftarlarımız tarafından büyük destek görüyor” ifadelerini kulandı.

 

ARTIK TRİBÜNLERDE KÜFÜR OLMAYACAK

Ulusoy yaptığı açıklamada, “Bu sezon Kırıkkale halkımızın alileri ile birlikte maçları izlemeleri için gayret ediyoruz. Artık tribünlerde küfür olmayacak. Taraftar gruplarımız bizlere destek veriyor. İlk maç geçtiğimiz yıldan kalan cezadan dolayı seyircisiz olacak.  Sezon içinde tüm maçlarımızı Kırıkkale halkımızı aileleri ile birlikte tribünde görmeyi arzuluyoruz” diye konuştu. Kırıkkale halkı ise Kırıkkale Büyük Anadoluspor yönetimin başlattığı kampanyadan dolayı teşekkür ederek bu sezon aileleri ile birlikte maçlara gideceklerini ve Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un bir üst lige çıkması için destekleyeceklerini belirttiler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x