Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

MKE Ankaragücü Maçlarını Kırıkkale’de Oynasın

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ankaragücü taraftarları da kendi aralarında kampanya başlattı
6 yıl aradan sonra yeniden Spor Toto Süper Lige çıkan MKE Ankaragücü iç saha sorunu yaşıyor. Süper Lig’e yeniden yükselen Ankaragücünün, 2018-2019 sezonunun ilk yarısındaki iç saha maçlarını Afyon’da oynayacak olmasına tepki gösteren Ankaragücü taraftarları, ilk yarı maçlarını başkente daha yakın olan Kırıkkale’de oynaması için kampanya başlattı.

KIRIKKALE DAHA YAKIN
MKE Ankaragücü, Eryaman Stadı’nın yeni sezona yetişmemesi, Ankara 19 Mayıs Stadı’nın maç oynanmaya elverişli olmaması, Yenikent Osmanlı Stadı’nda ise Osmanlıspor ve Gençlerbirliği’nin maçlarını oynayacak olması sebebiyle stat sorunu yaşıyor. Yaşanan stat sıkıntısıyla ilgili kendi aralarında bir kampanya başlatan Ankaragücü taraftarları, Spor Toto Süper Lig’de iç saha maçlarını Ankara oynayamıyorsa şehre daha yakın olan Kırıkkale’de oynamak için yetkililere çağrıda bulundu. Afyon’un şehre 261 KM uzaklıkta, Kırıkkale’nin ise sadece 100 KM mesafede bulunduğuna dikkat çeken Ankaragücü taraftarları, takımlarının maçlarını Kırıkkale’de oynamasını beklediklerini söylediler.

ŞEHİR EKONOMİSİNE KATKI OLUR
Kırıkkaleli futbolseverlerde Ankaragücünün maçlarını Kırıkkale’de oynaması durumunda şehrin ekonomisine, tanıtımına, sosyal ve kültürel faaliyetlerine büyük katkı sağlayacağına inandıklarını vurgulayarak yetkililerden bu konuda girişimde bulunmasını beklediklerini ifade ettiler. Türkiye’nin birçok büyük kulübünün maçlar vesilesiyle Kırıkkale’ye geleceğini hatırlatan futbolseverler maçların Başpınar stadyumunda oynanabileceğine vurgu yaptılar. MKE Ankaragücü’nün Kırıkkale’de kolaylıkla taraftar bulabileceğini hatırlatan futbolseverler, bu durumun sarı-lacivertli ekibin lehine olabileceğini savundular. Ankaragücü taraftarları ve Kırıkkaleli futbolseverlerin çağrısı Kırıkkale’de karşılık bulurken konuyla ilgili girişimlere başlandığı belirtiliyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Kirikkaleli
Kirikkaleli
29 Temmuz 2018 10:01

Adamlara Mke altı ay önce 700000 TL ye sponsorluk anlaşması yaptı takimin isminin başında Mke var maçlarını oynamaya gelince afyon ? Afyon mu yardım etti size

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x