Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Pakdemirli, “Oğlunuzu şehit olarak görebilirsiniz”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Kırıkkale Meteoroloji Müdürlüğüne ait kamyonetin devrilmesi sonucu yaşamını yitiren Allahverdi Çanga’nın cenaze törenine katıldı.

 

MEKANI CENNET OLSUN

Keskin ilçesinde, Çarşı Camisi’ndeki cenaze törenine katılan Pakdemirli, Çanga’nın ailesine başsağlığı dileğinde bulundu. Cenaze namazı öncesinde konuşan Pakdemirli, Çanga’nın millete hizmet sırasında, görevdeyken hayatını kaybettiğini ve şehit olduğunu belirterek, “Oğlunuzu şehit olarak görebilirsiniz. Mekanı cennet olsun. Kazada yaralanan diğer kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum.” dedi. Çanga’nın cenazesi öğle namazına müteakip, İl Müftüsü Şahin Yıldırım’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Keskin Gündoğdu Mezarlığı’na defnedildi.

 

ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILDI

Cenaze namazına Çanga’nın ailesi ve yakınları, Bakan Pakdemirli, Meteoroloji Genel Müdürü İsmail Güneş, Vali Yardımcısı Şahin Arsal, eski AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Levent Kılıç yönetimindeki 06 DG 5835 plakalı Kırıkkale Meteoroloji Müdürlüğüne ait kamyonet, dün, Balışeyh-Sulakyurt karayolunun 4. kilometresinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrilmişti. Kazada, kamyonetteki Allahverdi Çanga olay yerinde hayatını kaybetmiş, sürücü Kılıç ile araçta bulunan Ali İçöz ve Ali Avcı yaralanmıştı. (AA)

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x