Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Ekonomi

Pancar üreticilerinin yüzü güldü

Kırıkkaleli pancar üreticileri ile nakliyeciler arasında yaşanan nakliye krizi AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen’in, araya girmesiyle daha fazla büyümeden çözüldü.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkaleli pancar üreticileri ile nakliyeciler arasında yaşanan nakliye krizi AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen’in, araya girmesiyle daha fazla büyümeden çözüldü.

NUH DAĞDELEN DEVREYE GİRDİ

Pancar söküm dönemine girildiği şu günlerde Kırıkkaleli pancar üreticilerinin uykularını kaçıran nakliye sorunu, Ak Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen’in “Çözüm odaklı siyaset” anlayışı ile sonuca ulaştırıldı. Sıkıntılarını anlatmak üzere Ak Parti Balışeyh İlçe Başkanı Yusuf Akkurt ile birlikte Başkan Dağdelen’e gelen pancar üreticileri, ürünü kendi imkanları ile Çoruma nakledemeyeceklerini iletti. Üreticilerden aldığı bilgiler üzerine Kırıkkale Kamyoncular Kooperatifi yöneticilerinin de olduğu bir toplantı yapan İl Başkanı Nuh Dağdelen, Çorum Şeker Fabrikası yönetimi ile temas kurdu. Taraflara bir mutabakat önerisi getiren Başkan Dağdelen, ilgili banka yönetimini de konuya dahil ederek, pancarın çiftçiye herhangi bir ek yük getirmeden Çorum Şeker Fabrikası’na transferini sağladı.

NAKLİYE SORUNU BELİMİZİ BÜKÜYORDU

İl Başkanı Nuh Dağdelen’in pratik çözümü sayesinde rahat bir nefes alan üreticiler, durumdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. “Pancar üreticileri olarak doğru adrese geldiğimizi gördük. Nakliye sorunu belimizi büküyordu. Başkan Dağdelen’e teşekkür ediyoruz” diyen üreticiler Kırıkkale Kamyoncular Kooperatifi ile birlikte Çorum Şeker Fabrikası’na teşekkür ziyareti yaptılar.

Şeker pancarı avansları ödeniyor

http://www.milliyet.com.tr/pancar-ureticileri-ile-nakliyeciler-kirikkale-yerelhaber-3059722/

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x