Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Kırıkkale’de eş katili gazetecileri tehdit etti: Sizi öldürürüm

1,5 aylık eşini bıçakla öldürüp, evi ve otomobilini yakarak yangın süsü vermeye çalışan 75 yaşındaki zanlı, adliyeye sevk edilirken "Pislik temizlendi diye yazın, sizi öldürürüm” dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

1,5 aylık eşini bıçakla öldürüp, evi ve otomobilini yakarak yangın süsü vermeye çalışan 75 yaşındaki zanlı, adliyeye sevk edilirken “Pislik temizlendi diye yazın, sizi öldürürüm” dedi.

“PİSLİK TEMİZLENDİ DİYE YAZIN”

Kırıkkale’de dün gece saatlerinde Bahçelievler Mahallesi 711. Sokak’taki 4 katlı binanın 2’nci katında kiracı olarak oturan 75 yaşındaki M.D., 1,5 aylık eşi Koçer Dönmez’i (56) göğsünden ve sırtından bıçaklayarak öldürdü.
Daha sonra evi ve otomobilini yakarak yangın süsü vermeye çalıştı. Polis tarafından gözaltına alınan şüpheli M.D. sağlık kontrolleri yapıldıktan sonra emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerin ardından ifadesi alınan M.D., adliyeye sevk edildiği sırada gazetecilerin “Neden yaptınız” sorusuna “Kadın cinayeti diye değil, pislik temizleme diye yazın. Bunu yazmazsanız sizi öldürürüm.” dedi.

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x