Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Şehit ailelerinden düğün polisi projesine tem destek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vatan için Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, yönetim kurulu üyeleri ve şehit aileleri Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu’yu makamında ziyaret ederek başlattıkları ‘Düğün Polisi’ uygulamasına desteklerini bildirdi.

VATANDAŞLARIMIZ DUYARLI OLSUN

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğünün düğünlerde havaya rastgele silah atılmasına son vermek amacıyla başlatmış olduğu ‘Düğün Polisi’ uygulaması toplumun her kesiminden destek almaya devam ediyor. İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu’yu ziyaret eden Vatan için Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, yönetim kurulu üyeleri ve şehit aileleri düğün polisi projesine desteklerini dile getirdi. Müdür Çorumlu, düğünlerde silah atılmaması konusunda vatandaşların daha duyarlı olmasını beklediklerini söyledi.

PROJEYİ DESTEKLİYORUZ

Düğün sevinçlerinin silah atımıyla üzüntüye dönüşmemesi gerektiğini, bu konuda emniyet müdürlüğünün başlatmış olduğu projeyi desteklediklerini söyleyen Başkan Torunlu “Vatan için can verenler derneği olarak Valimiz ve müdürümüzün katkılarıyla başlatılan düğünlerde silah atımını engelleme projesini destekliyoruz. Şehit Ailelerimiz de her zaman Sayın müdürümüzün yanında olmuştur. Bu kampanyada da Sayın müdürümüzü göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı tebrik ediyoruz. Havaya rast gele silah atımıyla Düğün sevinçlerimiz üzüntüye dönüşmesin. Bizler de şehit aileleri olarak projeyi desteklediğimizi ortaya koymak için bugün buradayız. Her kesimin bu konuda duyarlı olmasını bekliyoruz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x