Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

TSO’dan enflasyonla topyekun mücadelede çağrısı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası, firma ve esnaflara enflasyonla topyekûn mücadele kampanyasında destek çağrısında bulundu.

İNDİRİM UYGULAYANLAR LİSTEDE YER ALACAK

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı yazılı bir açıklama yaparak TSO üyesi firma ve esnaflara enflasyonla topyekun mücadele kampanyasına destek çağrısında bulundu. İndirim uygulayacak olan firmaların listede yer alacağını belirten Varlı, “Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı çerçevesinde ülke genelinde uygulanmak üzere indirim kampanyası başlatılmıştır. Tüketici fiyat endeksi içerisinde bulunan 407 adet ürün ve hizmet içerisinden yıl sonuna kadar satışını yaptığı ürünlerde en az %10 indirim uygulamak isteyen üyelerimiz bu program dâhilinde Enflasyonla Topyekun Mücadele kampanyasına katılacağını ve indirim uygulayacakları ürün listesi ve görsellerini odamıza 22 Ekim tarihine kadar bildirmeleri halinde firma unvanı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bildirilerek ülke çapında kampanyaya katılan firmalar listesinde yer alacaktır.”dedi.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

Kırıkkale iş dünyasının üzerine düşeni yapacağını belirten Varlı, “Maliye ve Hazine Bakanı sayın Berat Albayrak tarafından açıklanan programa Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun, “81 il ve 160 ilçedeki odalarımız ve borsalarımızla birlikte enflasyonla mücadeleyi sahipleneceğiz ve firmalarımızın en geniş şekilde katılımı için çalışacağız.” açıklamasına binaen; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz ve Sayın Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu, her zaman olduğu gibi bir kez daha tüm oda ve borsa camiasıyla birlikte büyük bir sorumluluk üstlenmiş, ‘Türk özel sektörü, devletimizle birlikte topyekûn birlik ve beraber sergileyecek, elini taşın altına koyacaktır’ diyerek, odalarımız başta iş dünyasını göreve çağırmıştır. Bizler de Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası ve Kırıkkale iş dünyası olarak zor zamanlarda kenetlenmeyi bilen bir bölge olarak üzerimize düşeni yapacak ve bu güveni boşa çıkartmayacağız. Her zaman olduğu gibi bugün de devletimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”ifadelerinde bulundu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x