Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Vali Haktankaçmaz eğitim yatırımlarını inceledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz, ilimizdeki eğitim yatırımlarının son durumlarını yerinde inceledi, tadilat görecek bazı okulları ziyaret etti.

İNŞAATLAR SÜRESİ İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK

İl merkezinde bulunan Özel Eğitim Okulu, Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu ve Kale Ortaokulu ile Yahşihan İlçesinde bulunan Yahşihan Meslek Lisesi ve Yahşihan Ortaokulu inşaatlarında incelemeler yapan Vali Haktankaçmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi’den ve yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yapımı tamamlanma aşamasına gelen okullarda öğrencilerin daha kaliteli eğitime kavuşacağını belirten Vali Haktankaçmaz, inşaatların süresi içerisinde tamamlanarak teslim edilmesini istedi.

HAKTANKAÇMAZ, TADİLATLARIN TAMAMLANMASINI İSTEDİ

Daha sonra Mevlüt Hiçyılmaz Özel Eğitim Uygulama Merkezi, Şehit Aydın Çopur İmam Hatip Ortaokulu ve Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde de incelemelerde bulunan Vali Haktankaçmaz,  özel eğitim merkezleri ile tadilat gereken okullarda gerekli çalışmaların yapılması talimatı verdi.

ETİLER MUHTARLIĞINA ZİYARET

Etiler Mahallesinde aracını durdurarak Etiler Mahalle Muhtarlığını da ziyaret eden Vali Haktankaçmaz, Muhtar Mehmet Kılıçaslan ile bir süre sohbet etti, ardından muhtarlık bürosu bitişiğindeki bayan terzisini ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x