Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

MKE’de üretilecek!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can her Cuma parti binasında gerçekleşen halk gününde yine vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledi. Kısa bir basın toplantısı da düzenleyen Can, MKE’nin üreteceği Milli Piyade Tüfeğiyle ilgili bilgiler verdi.

MSB İLE GÖRÜŞÜLDÜ
Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can her Cuma parti binasında gerçekleşen halk gününde bu hafta da yine vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşların sorunlarını dinledi. Basın toplantısı da düzenleyen Can, MKE’nin üreteceği Milli Piyade Tüfeğiyle ilgili bilgiler verdi. Can, Milli Savunma Bakanlığıyla yaptıkları görüşmede Milli Piyade Tüfeğinin MKE’de üretileceğini belirtti.

YENİ TEZGAH SİPARİŞİ VERİLDİ
Can yaptığı açıklamada, “Milli Savunma Bakanlığı ile görüşmelerimizi yaptık. Milli Piyade Tüfeği MKE’de üretilecek. Ama MKE’nin üretim kapasitesi yetersiz. Şuan acil 500 bin adet tüfek üretilmesi gerekiyor. Bu konuda kapasitenin artırılması için 5 adet yeni tezgah alınması için sipariş verildi. Haziran ayında üretime geçilmesi için alt yapı hazırlanıyor. Kırıkkale’mize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

MECLİS ÇALIŞMALARI TAM GAZ
Meclis çalışmalarının tam gaz devam ettiğini belirten Can, “Plan Bütçe Komisyonunda görüştüğümüz Torba Yasası var. Plan Bütçe Komisyonuna teklif sunanlardan birisi de benim. Yasanın bazı tekliflerinde değişiklik yapılmasıyla ilgili bir teklifte bulunduk. Önümüzdeki haftalarda görüşmelerimize devam edeceğiz” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu