Spor

Elif Narin 1.Oldu

9 Nisan 2022 tarihinde Kayseri'de düzenlenen Atletizmi Geliştirme Projesi Yarı Final Yarışmasında Kırıkkale il Karmasında yarışan Elif Narin 2009 doğumlu kızlar kategorisinde 35 sporcu arasından 1.ci oldu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

9 Nisan 2022 tarihinde Kayseri’de düzenlenen Atletizmi Geliştirme Projesi Yarı Final Yarışmasında Kırıkkale il Karmasında yarışan Elif Narin 2009 doğumlu kızlar kategorisinde 35 sporcu arasından 1.ci oldu.

ANKARA’DA DÜZENLENECEK

Elif Narin,  Elif Ezel Sazak ve Meryem Aldemir’den oluşan 2009 doğumlu kız Takımıda 4. Olarak takım halinde  Finale kalmayı başardılar. Öte yandan 2009 doğumlu Erkekler kategorisinde Ali Arda Çeltek  33 sporcu arasından 10. olarak ferdi olarak Finale kalmayı hak kazandı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp şampiyon olan ve finale kalan sporcular ile şampiyon sporcunun antrenörü Ali Dereli ile  finale kalan sporcuların Antrenörü Abdullah Yılmaz ile Yasin Kisek’i tebrik etti.  Atletizm Geliştirme Projesi Finali 20 Nisan 2022 tarihinde Ankara’da düzenlenecek.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x