Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

133’üncü Halk Günü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı 133’üncü halk günü toplantısını gerçekleştirdi. Vatandaşların sorunlarını bire bir dinleyen Başkan Saygılı, vatandaşların sorunlarının çözülmesi için birim müdürlerine talimat verdi.

 

TALİMAT VERDİ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın başlatmış olduğu ve 133’ncüsü gerçekleştirilen Halk günü etkinliğinde vatandaşların sorunları dinlendi. Etkinliğe Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Halk günü etkinliğinde vatandaşlarımızı makamında dinledi. Başkanlık Makamında düzenlenen etkinlikte vatandaşların aracısız bir şekilde Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ile görüşme imkanı buldu. Sorunlarını dinleyen Başkan Saygılı, gereği yapılmak üzere ilgili birim müdürlerine talimatlar verdi. Vatandaşların ilettikleri sorunları imkanlar dahilinde çözüleceğini ifade eden Belediye Başkanı Saygılı, toplantıya katılan vatandaşlara teşekkür etti. Halk günü etkinliğine katılan vatandaşlar böyle bir imkanı kendilerine sağlamalarından dolayı teşekkür ederek, Belediye çalışmalarından memnun olduklarını belirttiler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x