Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sağlık

162 Hasta Sandık Başına Götürüldü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde kent genelinde 162 vatandaşın oy kullanmaları için sandık bölgelerine taşındığı belirtildi.

HABER: YELİZ ERDEM

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi,

14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Seçimleri için, evde sağlık kapsamında sağlık hizmeti alan vatandaşlarımızdan hareket etmekte zorlananların oy kullanmalarını kolaylaştırmak ve vatandaşlık görevlerini yerine getirmelerini sağlamak amacıyla müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz gün boyunca talepte bulunan vatandaşlarımızı sandık başlarına taşıdılar. İl genelinde gün boyunca hizmette bulunan 80 kişilik personelimiz oy kullanmak için evde sağlık hizmeti alan veya hastanede yatarak tedavi gören vatandaşlarımızdan talepte bulunan 162 kişi ilgili sandıklarına ulaştırdılar. 14 ambulans, 2 nakil aracı ve 11 evde sağlık aracı ile hizmette bulunan personelimiz sandığa kendi imkanı ile gidemeyecek olan, ambulansla taşınması gereken yaşlı ve engelli vatandaşımızı oy kullanacakları okullara götürerek oy kullanma işlemlerinin tamamlanmasının ardından ev veya hastanelerine bırakıldı” denildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu