Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir
guest
43 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Rahime BOZDOĞAN
Rahime BOZDOĞAN
18 Şubat 2015 09:44

Rahime Bozdoğan ı vekil olarak görmek istiyoruz. Kırıkkalede ilk kadın vekil olacak inşallah

ALPERERDEM
ALPERERDEM
13 Aralık 2014 18:07

Sn. Haydar ÇİFTÇİ, olsun istiyoruz;
Kırıkkale’ miz, Bakan çıkarmak ve Bakanlı bir İl olarak hak ettiği hizmeti almak/görmek istiyorsa; vizyon sahibi bir Kırıkkale sevdalısı, eğitimiyle ve tecrübesiyle nitelik farkı olan, adaletli, dürüst ve çalışkan olan hemşerimizi Vekili olarak seçmelidir…

ABDULLAH ARGUN
ABDULLAH ARGUN
29 Kasım 2014 21:59

Siyaseti meslek haline getirmiş, her dönem aday, aday adayı olanlar yerine, meclise değer taşıyacak, kırıkkalenin gizli değerleri aday gösterilsin. onlar talip olmasalar bile, siyasetin doğasında olmasa bile, kırıkkaleye dönüşüm yaşatmak üzere davet edilmeliler…

erdal akçiçek
erdal akçiçek
Reply to  ABDULLAH ARGUN
3 Şubat 2015 13:14

Abdullah bey,çok dogru bir tespitte bulunmuşsunuz,size katılıyorum.Ak parti Kırıkkale için Ankarada yaşayan Deliceli bir işadamına teklif götürmüş.İşadamıda kabul etmiş.Hayırlısı olur memleketimiz için inşallah..

mesut
mesut
29 Kasım 2014 00:13

MHP MYK ÜYESİ SN.AV.HALİL ÖZTÜRK’Ü ADAY OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ ESKİLER DENENDİ SIRA YENİ VE GENÇ ADAYLARI. .

ahmet
ahmet
20 Kasım 2014 16:29

arkadaşlar şu bi gerçek ki mahir yılmaz aday olduğu taktirde devlet bahçelide çıksa mhp kazanamaz. akp nin ilk adayı kesin çıkar kim olduğunun hiç önemi yok mahir yılmaz aday olursa bir de onun alma şansı herkez biliyor yüksek. aday çıkmayıp kimi desteklersede desteklediği parti kazanır ama mhp seçimlerde kırıkkaleden meclise vekil gönderemez mhp nin en büyük rakibi mahir yılazdır.

ERKAN AYDIN
ERKAN AYDIN
10 Kasım 2014 11:17

Gel artık FARUK ILICAN gel de bizimde bir Milletvekilimiz var diyebilelim. Bizde derdimizi söyleyip derman arayalım. Buradan yetkililere sesleniyorum Kırıkkale’de 42 hanem var. Sonuna kadar FARUK ILICAN’nın yanında olacağız. Gerekirse seçime kadar gözümüze doğru dürüst uyku girmeyecek ama Allahımızın izniyle istediğimizi alacağiz.

Bekir Koman
Bekir Koman
8 Kasım 2014 15:36

Bu isimler neye göre şeçilip koyuluyor Kırıkkale’de nice bu işe layık insanlar var onların isimleri neden liste de yok? Ne kadar vasıfsız insan var hepsini listeye almışsınız neye göre seçim yaptınız gerçekten merak konusu.

vedat
vedat
7 Kasım 2014 14:55

merak edıyorum arkadaslar yahsıhan tokı etrafı bı duzeltılemedı tekrar iş makınelerı kazı yapıyorlar. her gelen beledıye burayı kazıyo acaba orda gecmıs beledıye baskanları altın fılanmıı gomduler onun harıtasını arıyorlarsa o harıta fen ıslerı basarısındadır.sureklı o yolu kullananlarda her vatandas gıbı merak edıyolardır.inşallah bu sene gömüyü bulurlar.

Ayla Polat
Ayla Polat
6 Kasım 2014 11:33

Kırıkkale’nin yetiştirdiği güzide insan FARUK ILICAN…

erhann
erhann
5 Kasım 2014 17:19

hep kırıkkale ıcın hizmet edecegiz dıyorlar ne hıkmetse bı hızmet goremedık hala.3 mılletvekılımızde bı beledıye baskanına hızmet yaptıramıyorlar.bu mılletvekıllerı beledıye baskanı baska sehırlerı hıc gezmıyorlarmı acaba ??? basınıda basının dıyenlerıde mılletvekıllerı ve hangı beledıye baskanı gelırse o beledıye baskanına yalakalık yapıyorlar bırakın artık gencler gelsın kırıkkaleye gercekten hızmet edecek ınsanlar gelsın.YALAKALIGA GEREK YOK bu sehırde ıster sevsenızde sevmesenızde bızım yasayacagımız baska sehır yok NOT: bir şehir giriş ve cıkısından bellı olur aklı selım kısıler bunu gormesı lazım.

Adem GÜLER
Adem GÜLER
Reply to  erhann
5 Kasım 2014 20:49

Selçuk üniversitesinde prof.Dr.Hacı SAĞLAM’ı
Kırıkkale Millet Vekili Listesinde Görmek İstiyoruz.

Başa dön tuşu
43
0
Would love your thoughts, please comment.x