Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskin

2023, 2019’dan İyi Olacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

2023, 2019’DAN İYİ OLACAK

Keskin Belediye Başkanı ve Ak Parti Keskin Belediye Başkan adayı Dede Yıldırım’ın seçim bürosu açılışı yapıldı. Açılışa katılanlara teşekkür eden Ak Parti adayı Yıldırım, Keskin’de 2023’ün 2019’dan daha iyi olacağı sözünü verdi.

 

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için çalışmalarını devam ettirirken, bu kapsamda Kekin ilçesinde seçim bürosu açılışı yapıldı. Hafta sonu gerçekleştirilen açılışa ilgi ve katılım yüksek oldu. Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, 26. Dönem Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, İl Başkanı Nuh Dağdelen ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Keskin’de Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Dede Yıldırım için gerçekleştirilen seçim bürosu açılışına katıldı. Keskin halkının büyük ilgi gösterdiği açılış töreninde kalabalığı gören teşkilat bunun seçime yönelik bir işaret olduğuna dikkat çekti. Seçim bürosu açılışında konuşan İl Başkanı Nuh Dağdelen, Keskin’de AK Parti bayrağını dalgalandırmaya devam edeceklerini söyledi.

 

VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Ak Parti İl başkanı Nuh Dağdelen, açılış konusunda mesaj verdi. Dağdelen “Keskin İlçemizde Seçim Büromuzun açılışını Bismillah diyerek yaptık. Kırıkkale’nin her yerinde olduğu gibi Keskin’de de Allah’ın izniyle AK Parti bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğiz. Keskinli hemşehrilerimize AK Parti’ye olan muhabbeti ve Belediye Başkan Adayımız Dede Yıldırım’a gösterdikleri alaka için teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Keskin Belediye Başkan Adayı Dede Yıldırım’da katılımcılara teşekkür ederek “Biz göreve gelirken 2019, 2014’ten daha iyi olacak demiştik. Hizmet için söz verdik yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Bugün ise diyoruz ki 2023, 2019’dan daha iyi olacak” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x