Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

2023 Yılı Yeni Yatırımların Yılı Olacak

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı 2022 yılının Kırıkkale için bir atılım yılı olduğunu, 2023 yılında yeni yatırımlara kucak açacağını söyledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı 2022 yılının Kırıkkale için bir atılım yılı olduğunu, 2023 yılında yeni yatırımlara kucak açacağını söyledi.

BÜTÇESİNİ YATIRIMA AYIRAN NADİR BELEDİYELERDENİZ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, yeni yıl nedeniyle yayınladığı mesajında, Kırıkkale’nin 2022 yılında şehrin gelişimi ve değişimi için örnek projelere ve yatırımlara imza atıldığını vurguladı. Başkan Saygılı Türkiye’de bütçesini yatırım için harcayan nadir belediyelerden biri olduklarını söyleyerek “Hayata geçen yatırımlarımızla kendimiz yaşanabilir bir kent haline getirmeye çalıştık, kadim şehrimizi bölgesel ve ulusal ölçekte tüm şehirler ile yarışır hale getirdik” ifadesini kullandı.

ROKET-SAN ŞEHRİMİZE HEYECAN KATTI

Başkan Saygılı geride kalan 2022 yılında Kırıkkale’de tarihi asfalt atım gerçekleştirdiklerini, Etiler Köprülü Kavşağı hizmete aldıklarını, akıllı kavşak ile şehir trafiğinin yükünü büyük ölçüde hafiflettiklerini, gençlere yönelik yatırımların temellerinin atıldığını söyleyerek “Sosyal belediyeciliğin örneğini yaşatarak şehrimizde aş evimiz yüzlerce aileye günde üç yemek ulaştırdık, maddi durumu iyi olmayan ailelere sosyal konsey aracılığı ile düzenli gıda yardımında bulunduk. Bunların dışında şehrimizin bir de ümide ihtiyacı vardı, her kulvarda sıklıkla dile getirdiğimiz Roket-San yatırımını şehre çekerek bu şehrin büyük ümidini gerçekleştirdik. Tamamlandığında istihdam kapasitesi binli rakamları geçecek. Çok ciddi istihdam sağlayacak. Burası şehrimize şimdiden heyecan kattı, yan sanayi ile birlikte şehrimiz teknoloji ile de anılacak. Ayrıca Jandarma Eğitim Komutanlığı’da şehre ciddi oranda katkı sağlayacak, nüfusa katkısı olacak” ifadesini kullandı.

2023’TE YENİ PROJELERİMİZ OLACAK

Başkan Saygılı “ Hemşehrilerimizin her daim destek ve duasını alarak istişare ve ortak akılla hareket ettik. Kırıkkale, kalkınmada kollektif akılla zihniyet değişimi yaşamaya devam edecek. Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Büyük ve Güçlü Türkiye’ için çizdiği “Türkiye Yüzyılı” hedefleri içerisinde yerini kadim şehrimiz alacak. Kırıkkale’yi 2023 yılında da yeni projelerle kalkındırmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle başta hemşehrilerim olmak üzere vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, 2023 yılının tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x