Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

23 Nisan’a Özel Klip

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilkokul öğrencilerinin görüntüleriyle hazırlanan klip beğeni kazandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları bu yıl okullarda değil, evlerde yapılacak. Bu kapsamda Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bir klip hazırlandı. İlkokul öğrencileri ile hazırlanan klipte, öncelikle kentteki okulların ve parkların sessizliğe hakim olduğunu gösteren görüntülere yer verildi. Hazırlanan klipte, bir kız çocuğu İstiklal Marşı okurken diğer çocuklarında ellerinde Türk bayrağı taşıdığı görüldü. Hababam Sınıfı müziğinin kullanıldığı klip, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün sosyal medya hesaplarından paylaşılırken binlerce kişi tarafından izlendi.

Ayrıca, çocukların bayramlarını evlerinde kutlayabilmesi, aileleriyle birlikte coşkuyu yaşayabilmesi için 23 Nisan aksamı saat 21.00’de balkon ve pencerelerde olmaları için de çağrı yapıldı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x