Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

3 adet alt geçit projeleri hazır

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın başlatmış olduğu Halk günü etkinliğinin bu hafta 193’ncüsü gerçekleştirildi.

ALT GEÇİT TALEBİNDE BULUNDULAR

Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Halk günü etkinliğinin 193’ncüsüne Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlık etti. Etkinliğe Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri, vatandaşlar ve Bahçelievler Mahalle sakinlerinden bir grup katıldı. Etkinlikte bulunan vatandaşlar sırasıyla sorunlarını dile getirdiler. Vatandaşlar, Belediye çalışmalarından memnun olduklarını belirterek böyle bir etkinliği kendilerine sunmalarından dolayı teşekkür etti. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, etkinlikte iletilen sorunları dinleyerek gereği yapılması üzere ilgili birim müdürlerine talimatlar verdi ve Halk günü etkinliğinde dile getirilen sorunları imkânlar dâhilinde yapıldığını ifade etti. Bahçelievler Mahalle sakinleri alt geçit talebinde bulundu.

YERLERİ BELİRLENDİ

Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, etkinliğe katılan Bahçelievler Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledikten sonra bir açıklama yaptı. Bahçelievler Mahallesi Demiryolu Alt geçit projelerinin yerlerinin belirlendiğini ifade ederek, konuşmasının devamında “Bahçelievler Mahallesi alt geçitlerinin yerleri belirlendi. Üç noktadan yapılacak olan alt geçitlerin birincisi Mevcut üst geçidin 200 metre ilerisi, ikincisi Ali İhsan Parkının giriş kısmı ve üçüncüsü ise Parkın içerisinden İsmet Aydınlı kavşağına bağlanan alanlarda olacak. Proje yer tespiti tamamlandı. DDY (Devlet Demir Yolları) ile görüşmelerimiz tamamlandı. DDY (Devlet Demir Yolları) yapım izini çıktıktan sonra çalışmalarımıza başlayacağız inşallah” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
mehmet
mehmet
30 Mart 2018 12:12

Sayın Başkanım yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim benim Başkanlık olarak sizlerden ricam sizlere gönül vermiş insanlara hizmetlerin adil olarak verilmesi, bizler Osmangazi mahallesinde oturuyoruz yani sağlık Ocağının olduğu yer Tüm mahalle sakinlerinin her gün hizmet aldığı yer fakat bu zaman kadar ne bir asfalt ne de kaldırım hizmetinden yararlanamadık her yıl soğuk asfalt atılıyor oda yol seviyesini yükselttiği için yağmurlu günlerde evleri su basıyor sonuçta bizlerde düzenli vergilerimizi ödüyoruz en azından bir kaldırım olsa su baskının kurtarırız
Bunlar imkanlar dahilinde olmuyorsa mümkünse soğuk asfaltla yok seviyesini yükseltmeyelim saygılarımla

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x