Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Nevşehir Bölge Müdürlüğü yapı ruhsatı verilen daire sayısını açıkladı. Buna göre Kırıkkale’de 3 bin 327 yapı ruhsatı verildiği bildirildi.
VERİLER AÇIKLANDI
TÜİK Nevşehir Bölge Müdürlüğü görev sahasında yer alan illerde ise 2014 yılı ilk 9 aylık dönemde yapı ruhsatı verilen daire sayısı Kırıkkale’de 3 bin 327, Aksaray’da 2 bin 920, Niğde’de 4 bin 584, Nevşehir’de bin 903 ve Kırşehir’de 2 bin 198 olarak belirtildi. 2014 yılı Ocak ve Eylül ayları arasında ülkede yapı ruhsatı verilen yapıların yüzölçümünün yüzde 39,2, yapı kullanma izin belgesi verilen yapıların yüzölçümünün de yüzde 17,3 arttığı ifade edildi.
Haber71.Net Editör
Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Sonrakini Oku
Manşet
6 gün önce
Kırım Parkı Yenilendi
Genel
1 hafta önce
Kırıkkaleli gençler Çanakkale’de
Manşet
2 hafta önce
Önal’dan Tüpraş işçilerine destek
4 gün önce
MKE Katar’da Stratejik Görüşmeler Gerçekleştirdi
4 gün önce
Kırıkkale Tarım Müdürü Ateş’ten İl Genel Meclisi’ne ziyaret
6 gün önce
Kırım Parkı Yenilendi
1 hafta önce
Şef Hüseyin Şipal Kırıkkale’nin Lezzetlerini Tanıtıyor
1 hafta önce
Kırıkkaleli gençler Çanakkale’de
2 hafta önce
Kamuran Uluyüz “Emeğin Gölgesinde Adalet Arıyoruz!”
2 hafta önce
Kaplan’dan 1 Mayıs’ta TÜPRAŞ İşçilerine Tam Destek
2 hafta önce
Önal’dan Tüpraş işçilerine destek
2 hafta önce
Kırıkkale İslami Değerler Külliyesi’ne yoğun ilgi
2 hafta önce
Kırıkkale Barosu’ndan Diyarbakır Barosu’na tepki!
Günün Gelişmelerini E-Postanızda Görün
E-Posta listemize abone olarak Kırıkkale ile ilgili tüm gelişmeleri edinin.
Tek yapmanız gereken aşağıda yer alan forma e-posta adresinizi girdikten sonra mail kutunuza gelen maili onaylamak olacaktır.
[newsletter_signup_form id=1]Benzer Haberler
Bu Habere de Göz Atın!
Kapalı