Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

30 Ağustos milletimizin sarsılmaz azminin adıdır

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kurtuluş Savaşı’nı taçlandıran, bağımsız Türkiye’nin önünü açan 30 Ağustos Zaferi’nin 96. yıldönümü bugün tüm yurtta olduğu gibi kutlanacak. 30 Ağustos dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Kırıkkale Valisi M.İlker Haktankaçmaz “30 Ağustos Zaferi, milletimizi esaret altına almak isteyenlere karşı, her şeyin bittiği sanılan bir dönemde, milletimizin sarsılmaz azmi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile verilen cevabın adıdır” ifadesini kullandı.

KIRIKKALE’DE KUTLAMALAR

Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Türkiye Cumhuriyetinin kurulmasını sağlayan Kurtuluş Savaşı’nı taçlandıran Büyük Taarruz’un 96. yıldönümü 30 Ağustos Zafer Bayramı bugün tüm yurtta büyük bir coşkuyla kutlanacak. Kırıkkale’de bugün Saat:09.00’da Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayacak törenler, Kırıkkale Valiliğinde Tebrikat töreni ve Fevzi Çakmak Caddesindeki program ile devam edecek. Akşam Saat:20.00’da ise Kırıkkale Valiliği tarafından MKE Sosyal Tesisleri havuz başında Zafer Bayramı Resepsiyonu verilecek.

VALİ HAKTANKAÇMAZ’IN MESAJI

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz “30 Ağustos Zaferi, milletimizi esaret altına almak isteyenlere karşı, her şeyin bittiği sanılan bir dönemde, milletimizin sarsılmaz azmi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile verilen cevabın adıdır. Bilinmelidir ki; dün Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda, 15 Temmuz’da olduğu gibi bugün de ülkemizin bölünmez bütünlüğüne ve birliğine yönelik hain saldırılara karşı aziz milletimiz, geçmişten aldığı ilhamla, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde, hür ve bağımsız yaşama azim ve kararlılığı içinde gerekli cevabı verecektir. Büyük Zafer’in 96. yıldönümünde; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu toprakların bedelini kanlarıyla ve canlarıyla ödeyen aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, tüm Kırıkkaleli hemşehrilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x