Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

5 kıtada kurban faaliyeti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hayrat İnsani Yardım Derneği Kırıkkale Bölge Temsilcisi Tacettin Yılmaz, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulundu. Yılmaz, “2016 kurban organizasyonu kapsamında 4 kıtada 46 ülkede faaliyet yaptık. Bu faaliyetler çerçevesinde 20.080 kurban hissesi ile 160.000 aileye ulaştık” dedi.

 

KURBAN FAALİYETİMİZ OLACAK

Yılmaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “135 çocuğun bayramlıklar ile sevinçlerine ortak olduk. Toplamda 800.000 ihtiyaç sahibine sizlerin yardımlarını götürdük. 2017 kurban organizasyonu ile 5 kıtada 70 ülkede kurban faaliyetimiz olacak. Bu seneki hedefimiz 40.000 hisse ile 1,5 milyon ihtiyaç sahibine ulaşmak ve kurban vesilesi ile gittiğimiz yerlere Kur’an hizmetlerini götürmeye devam etmektir. Hayrat Yardım Derneği Kırıkkale Bölge Temsilciği olarak bu hayra vesile olmak için Hüseyin Kâhya parkında açtığımız Kurban standımızda ve Yeni Doğan Mahallesi 604. Sokak No:16/C adresinde bize ulaşabilirsiniz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x