Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Suriye’ye yardım kampanyası

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hayrat İnsani Yardım Derneği, Suriye’de bulunan ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım kampanyası başlatılıyor.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDAYIZ
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kırıkkale Hayrat İnsani Yardım Bölge Temsilcisi Tacettin Yılmaz, “Hayırseverlerimizin yapmış oldukları yardımları mahallelerimizin muhtarları ile beraber ihtiyaç sahiplerini tespit ederek ayni ve nakdi yardımları dağıtmaya devam ediyoruz. Her sene yapmaya gayret ettiğimiz ve bu yıl içerisinde de duyarlı Kırıkkaleli kardeşlerimizin vesilesi ile Suriye Halepe gıda, giysi, battaniye, kömür vs. oluşan 5 tır göndermiş idik. 25 Kasım 2017 Cumartesi günü Allah nasip ederse kahraman ordumuzun girdiği bölgelere evsiz, yurtsuz, ağır kış şartları altında hayatını devam ettirmeye çalışan kardeşlerimize yardım kampanyası başlatacağız.”

YARDIMLARI KABUL EDECEĞİZ
“Ölüm sessizliğinin hâkim olduğu şehir İdlib günlerdir bombardıman altında, yaşam mücadelesi veren kardeşlerimize başlatacağımız yardım kampanyasını Yenidoğan Mah. 604. Sok. No:16/C (Hüseyin Kahya Parkı Üst Sokak Açık Otopark Karşısı)-Kırıkkale (İletişim:0505 003 17 01) adresteki ofisimizde aynı yardım olarak özellikle; gıda(prinç, makarna, mercimek vs.), un, battaniye, çocuk bezi, mama, kışlık kaban, çorap, sünger yatak, bay, bayan ve çocuk kıyafetlerini ve nakdi yardımı kabul edeceğiz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x