Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Abalı, Devleti Ve Milleti Karşınıza Aldınız

MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı,  “Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey; zincir marketlerde gün aşırı yapılan zamların toplumsal ve ekonomik huzurumuza tahammülsüzlük olduğu söyledi. Bunla sonuna kadar mücadele edeceğiz.” dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı,  “Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey; zincir marketlerde gün aşırı yapılan zamların toplumsal ve ekonomik huzurumuza tahammülsüzlük olduğu söyledi. Bunla sonuna kadar mücadele edeceğiz.” dedi.

SÖMÜRGECİ ZİHNİYETLİ

 MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı,  “ Bu konuda Ticaret Bakanlığımızın fırsatçıların üzerine kararlılıkla gideceğinden, keyfi ve hatta sinsi bir plan dahilinde fiyat etiketlerini şişirenlerden adli ve idari manada hesap soracağından kuşku duymadığını,vatandaşlarımızın kesesine dokunan kim olursa olsun karşısında olduğunu,sürekli zam yapan zincir marketlerin FETÖ’yle irtibat ve ilişkisinin titizlikle araştırılması gerektiğini, milletimizin sırtına zam kamburu yerleştirmek isteyenlerin her yerde Milliyetçi Hareket Partisini ve gönüldaşlarını karşılarında bulacaklarını, bu açgözlülere müsamaha gösterilmeyeceğini, ekmeğimizden çalan, sofralarımızın tadını kaçıran, mutfaklarımıza karabasan gibi çöken kim varsa iki yakasından tutmanın devletimizin asli vazifesi olduğu ve bu vazifenin de bihakkın yerine getirileceğini dile getirmiştir. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyin devlet ve millet sevdasıyla yaptığı bu konuşma bir kısım zincir market sahiplerini rahatsız etmiş ve bu sömürgeci zihniyetli güruh kendi küçük çap ve hadlerinde cevap vermişlerdir.”

MÜCADELEMİZ SONUNA KADAR

Abalı, “Be hadsizler siz kimsiniz ki devletin sahibi olduğunuzu iddia edersiniz, be densizler siz kimsiniz ki bu dualı hareketi ve etki alanını görmezden gelirsiniz. Milliyetçi Ülkücü Hareket devlet ve millet için yıllardır verdiği mücadele ile bedel ödemişlerin bir arada olduğu gönül hareketidir. Karşılığı akılla izah edilemez. Bire ahlak yoksunları bir değil bin tane market üzerinden yumurta yoğurt satarak bir tarif yapsanız bizim ödediğimiz bedelin zekatı olamazsınız. An itibariyle Milliyetçi Hareket Partisini ve ona gönül vermiş milyonlarca gönüldaşını karşınıza alarak devleti ve milleti karşınıza aldınız. Size verebileceğim en iyi tavsiye raflarınızda bulunan un, yağ ve şekerden güzel bir helva yapmanız ve bunu kendi namınıza yemeniz. Bu vesile ile hadsiz ve akıl yoksunu açıklamalarınız karşında her türlü demokratik ve hukuk platformunda size en sert cevabı vereceğimizi bildirmek isterim. Bunun ilk adımı olarak 03/12/2022 tarihli Yönetim Kurulu toplantımızda tüm yöneticilerimizin ortak istişaresi ile BİM zincir marketlerinden Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı olarak alışveriş yapmayacağımızı kamuoyuna saygı ile bildiririz. Unutulmasın ki bu devletin gerçek sahibi millet, milletin özüde Milliyetçi Harekettir.”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x