EkonomiGündemKırıkkaleManşetYaşam

Afganistanlı aileye yardım

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediyesi Sosyal Konseyi ve Kırıkkale Valiliği Sosyal Yardımlaşma Vakfı işbirliği ile Afganistanlı mağdur aileye eşya yardımı yapıldı.
Daha çok mağdur aileye ulaşılıyor
Yuva Mahallesi’nde yaşayan Afganistanlı mağdur ailenin tüm ev eşyaları Kırıkkale Valiliği Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve Kırıkkale Belediyesi Sosyal Konseyi tarafından temin edildi. “Yetiş Tülay Anne” olarak tanınan Sosyal Yardımlaşma gönüllüsü Tülay Yapar, Kırıkkale Belediyesi Sosyal Konseyi ile işbirliği içinde çalışarak daha çok mağdur aileye ulaştıklarını ve bu sayede daha fazla insanı mutlu ettiklerini belirtti. Yapar ayrıca bu işbirliğinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya, Sosyal Konsey gönüllülerine teşekkür etti.
Afganistanlı aileye yardım - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Afganistanlı aileye yardım - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
vatandas
vatandas
26 Haziran 2014 07:55

ramazanda iftar yemegi vermek isteyenlere belediye yardimci olacak, mi,
iftar vermek isteyenler belediyeye para verse belediye kendi yemek yaptirsa uygun yerlere de carsida yada her gun baska bir mahallede iftar yemegi verilse bu sayade iftar yemegi vermek isteyen vataslara yardimci olunsa ne guzel olur.

Başa dön tuşu