Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Ahır Çöktü Hayvanlar Telef Oldu

Ahır çöktü hayvanlar telef oldu Balışeyh ilçesine bağlı Uzunlar köyünde Fuat Ç'ye ait içinde 45 hayvanın bulunduğu ahırın çökmesi sonucu 2 kişi yaralandı, 8 büyükbaş hayvan ise telef oldu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Balışeyh ilçesine bağlı Uzunlar köyünde Fuat Ç’ye ait içinde 45 hayvanın bulunduğu ahırın çökmesi sonucu 2 kişi yaralandı, 8 büyükbaş hayvan ise telef oldu.

KENDİLERİNİ DIŞARI ZOR ATTILAR

Edinilen bilgilere göre, henüz bilinmeyen bir nedenle içinde 45 hayvanın bulunduğu ahır, aniden çöktü. Olay yerine 112 Acil Servis, jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olayda ahırda bulunan ve son anda kendilerini dışarıya atan P. Ç. ve Y. Ş’nin üzerine enkaz parçaları düşmesi sonucu yaralandı. Yaralı iki kişi, sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde yapılan kurtarma çalışmalarında enkaz altında kalan 8 büyükbaş hayvan telef olduğu öğrenildi

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x