Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Ekonomi

Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma semineri

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerine yönelik sağlanan eğitim hizmetleri kapsamında Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma konulu bir seminer düzenlenecek.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerine yönelik sağlanan eğitim hizmetleri kapsamında Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma konulu bir seminer düzenlenecek.

GEREKEN YOLLAR ELE ALINACAK

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasının üyelerine yönelik düzenlediği geliştirme ve eğitim faaliyetleri devam ediyor. Bu kapsamda Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası işbirliğinde Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma konulu bir eğitim semineri düzenlenecek. Akademik Danışman Prof. Dr. Adnan Akın tarafından 27 Temmuz Çarşamba günü 15.00’de TSO toplantı salonunda verilecek seminerde Aile şirketlerinin kalıcı başarıya ulaşmaları için izlemeleri gereken yollar ele alınacak.

YETERSİZ KALDIKLARINA İŞARET ETTİ

Aile Şirketlerinde Kurumsallaşmanın, nesilden nesle aktarılacak bir aile şirketi yapısının kurulabilmesi için insandan bağımsız sistematik bir yönetim anlayışı kurmakla mümkün olduğunu ifade eden TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, Aile şirketlerinin büyüdükçe bazı konularda yetersiz kaldıklarına işaret etti. Özellikle yönetim ve sermaye konularında yaşanan bu durumun ortadan kalkması için şirket yöneticilerinin profesyonel destek almalarının şart olduğunu söyledi.

DEVAM EDECEĞİNİ VURGULADI

Aile şirketleri, dünya ve Türkiye ekonomisine yön veren en önemli aktörlerden biri olarak,başta iş dünyası olmak üzere, yatırımcıların, hükümetlerin, akademisyenlerin kısacası toplumun tüm paydaşlarının ilgi odağı olduğuna dikkat çeken Varlı, sürdürülebilir büyümeyi ve kurumsallaşmayı hedefleyen aile şirketlerine yol gösterecek olan bu eğitim seminerinin tüm üyelerin katılımına açık olduğunu ve üyelere dönük farklı konularda gelişim ve eğitim seminerlerinin 15 günde bir olmak devam edeceğini vurguladı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x