Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Ak Parti yerel seçimlerin startını verdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İl Başkanları Toplantısında yerel seçimin startını verdi.

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kırıkkale teşkilatı toplantıya tam kadro katıldı.

KIRIKKALE TEŞKİLATINDAN TAM KADRO KATILIM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İl Başkanları Toplantısında yerel seçimin startını verdi. AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi. AK Parti Genişletilmiş 125. İl Başkanları Toplantısı, AK Parti Genel Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen toplantıya 81 ilden yoğun ilgi olurken, Kırıkkale’den AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, Kadın Kolları Başkanı Esma Ünal ve Gençlik Kolları Başkanı Emre Altunçanak katılım sağladı. Ülke gündemi ile ilgili konuların görüşüldüğü toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler için stardı verdi.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ SEFERBERLİĞİ BAŞLATILDI

Teşkilatların hazır olduğunu söyleyen Erdoğan, gönül belediyeciliği seferberliğini başlattı. Erdoğan; “Yerel yönetim aynen bu seçimlere benzemez. Böylece yerel yönetimlerden 2019’da çok daha başarılı çıkalım. Ben teşkilatımın buna hazır olduğuna inanıyorum. Ve 2019 Mart’ına kadar bu belediyeciliğin adını ben doğrusu ‘gönül belediyeciliği seferberliği’ olarak koyuyorum. Aynı şey teşkilatlarımız için geçerli. ‘Ben iktidar partisinin il başkanıyım, ilçe başkanıyım’ Yok. Efendi olmaya değil hizmetkâr olmaya geliyoruz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x