Siyaset

AK Parti’de 3 ilçe değişim yaşandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti’de yerel seçim çalışmaları hız kazanırken, yaklaşan yerel seçimler öncesinde Ak Parti’de adaylığı düşünen 3 ilçe değişim yaşandı.

HABER: YELİZ ERDEM

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı yerel seçim çalışmaları startını verdi. Ak Parti’de 2024 yılında gerçekleşecek seçimlerde adaylığı düşünen 3 ilçe başkanı görevlerini devretti. AK Parti tarafından Kırıkkale’de ilk kez bir kadın ilçe başkanı olarak görevlendirildi.

İl teşkilatı ve koordinatör Milletvekilinin ilçelerde yaptığı istişarelerin ardından ilçe başkanlığına ismi geçenler Ak Parti Genel Merkezine davet edildi.

Yapılan görüşmelerin ardından Keskin İlçe Başkanı Ekmel Cönger’in yerine Zehra Candan, Yahşihan İlçe Başkanı Mustafa Alan’ın yerine Alper Ağaçtan, Balışeyh İlçe Başkanlığı’na Yusuf Akkurt’un yerine Adem Irmak atandı.

Atamalarla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı “Genel Merkezimizce yapılan istişari çalışmalar neticesinde Keskin İlçe Başkanlığımıza Zehra Candan, Yahşihan İlçe Başkanlığımıza Alper Ağaçtan ve Balışeyh İlçe Başkanlığımıza Adem Irmak atanmışlardır. Her 3 İlçe Başkanımızı da tebrik ediyorum.

Ayrıca görevlerini bugüne kadar özverili bir şekilde yerine getiren ve partimizin bayrağını zirveye taşımak için fedakarca çalışan ve bugünde görevlerini devreden Balışeyh İlçe Başkanımız Yusuf Akkurt a, Yahşihan İlçe Başkanımız Mustafa Alan ve Keskin İlçe Başkanımız Ekmel Cönger’e emekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti’de 3 ilçe değişim yaşandı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu