GündemKırıkkaleManşet

AK PARTİ’DE ÇİFTE MUTLULUK

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Ailesi hafta sonu çifte mutluluk yaşadı. İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Çiçek’in oğlu Mehmet Çiçek ve Derya Yücel çifti ile, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Tekel’in oğlu Oğuz Tekel ve Nur Balta çifti dünya evine girdiler.

 

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

Ak Parti Ailesi hafta sonu iki mutluluğu aynı anda yaşadı. İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Çiçek’in oğlu Mehmet Çiçek ve Derya Yücel çifti Çiçek Düğün salonunda dünya evine girerken, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Tekel’in oğlu Oğuz Tekel ve Nur Balta çifti de Kızılkanat Düğün Salonunda ömür boyu birlikteliğe ilk adımı attılar. Her iki çiftinde nikah şahitliğini Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayları Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can ve Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç yaparken çiftlerin nikahını ise Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kıydı.

 

3 ÇOCUK SÖZÜNÜ HATIRLATTI

Nikah defterini çiftlere veren Oğuz Kağan Köksal her iki çifte de ömür boyu mutluluklar diledi. Köksal ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her gittiği düğünde çiftlere söylediği 3 çocuk sözünü hatırlatarak,  ‘Bu millete hayırlı evlatlar yetiştirmeleri temennisinde bulundu.

AK PARTİ’DE ÇİFTE MUTLULUK - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri AK PARTİ’DE ÇİFTE MUTLULUK - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri AK PARTİ’DE ÇİFTE MUTLULUK - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri AK PARTİ’DE ÇİFTE MUTLULUK - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri AK PARTİ’DE ÇİFTE MUTLULUK - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri AK PARTİ’DE ÇİFTE MUTLULUK - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri AK PARTİ’DE ÇİFTE MUTLULUK - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu