Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Akdoğan güven tazeledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sağlık-Sen Kırıkkale Şubesi 1’inci Olağanüstü Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Yapılan Olağanüstü Genel Kurulunda mevcut Başkan Recep Akdoğan tekrar başkanlığa seçildi.

 

95 OY ALDI

Sağlık-Sen Kırıkkale Şubesi 1’inci Olağanüstü Genel Kurulu, Genel Başkan Vekili Semih Durmuş, Genel Başkan Yardımcıları Himmet Bayar ve İdris Baykan’ın katılımı ile gerçekleşti. Geniş katılımın olduğu seçim sonrası, Şube Başkanı Recep Akdoğan yeniden şube başkanlığına seçildi. Birlik beraberlik içerisinde hoşgörülü bir şekilde yapılan oylama sonucunda 126 delegeden 95 oy alarak yeniden başkanlığa seçilen Recep Akdoğan yaptığı açıklamada, “Yönetime geldiğimiz günden bugüne kadar gece gündüz demeden çalışarak bugünlere geldik. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Bugün burada da bizlere yakışan ve demokrasi şöleni şeklinde geçirdiğimiz 1.Olağanüstü Kongre sonucunda; üyelerimizin teveccühü ile göreve devam etmemiz istendi”

 

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

“Şüphesiz ki bizler yönetim kurulu olarak bu teveccühe layık olmaya gayret edeceğiz. Hali hazırda üyemiz olmayan meslektaşlarımızı da kazanmaya çalışacağız. Bu gurur ve onurla Sağlık-Sen ailesine gönül veren ve vermeyen herkesi kucaklamaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim” dedi. Diğer aday Hacı Demir’in de birlik beraberlik vurgusu yaptığı kongre 95 oya karşın 31 oyla neticelendi. Divan Başkanlığını Genel Başkan Vekili Semih Durmuş’un yaptığı seçim sonucu şube yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu.

 

YÖNETİM KURULU

Recep Akdoğan – Şube Başkanı,

Hakan İlhan – Şube Başkan Vekili,

Özcan Uça – Şube Başkan Yardımcısı,

Fatih Yılmaz – Şube Başkan Yardımcısı,

Selami Doğan – Şube Başkan Yardımcısı,

Tahir Öztürk – Şube Başkan Yardımcısı,

Fatih Yılmazer – Şube Başkan Yardımcısı

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x