Manşet

Akraba kavğası,3 cinayet

Yılın son günü akrabalar arasında yaşanan husumet, cinayetle sonuçlandı.Kavga 3 cinayetle noktalandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yılın son günü akrabalar arasında yaşanan husumet, cinayetle sonuçlandı.Kavga 3 cinayetle noktalandı.
Öğrenilen bilgiye göre, Ağcaşar köyünde kahvehaneye gelen 39 yaşındaki Ramazan Gök, husumetli olduğu öğrenilen akrabaları 52 yaşındaki Ramazan Gök’ü ve 42 yaşındaki Abdullah Gül’e kurşun yağdırdı. Olayın 112’ye bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı olan Ramazan Gök (52) ve Abdullah Gül (42) Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

OLAYIN ARDINDAN KAÇTI
Kahvehanede akrabalarına kurşun yağdırdıktan sonra firar eden 39 yaşında Ramazan Gök olay yerinden hızla uzaklaştı. Ağır yaralıların akrabaları B.G. ve İ.G. olayı öğrenmeleriyle birlikte soluğu 39 yaşındaki Ramazan Gök’ün evinde aldı. Şahıslar burada av tüfeği ile Ramazan Gök’ü öldürürerek kayıplara karıştı. ABDULLAH GÜL (42)

JANDARMA YAKALADI
Jandarma tarafından yürütlen çalışma sonucu kahvehanede kurşun yağdıran 39 yaşındaki Ramazan Gök, evinde ölü bulundu. Ekipler tarafından yapılan araştırma sonucu Ramazan Gök’ün B.G. ve İ.G. tarafından öldürüldüğü tespit edildi. Jandarma tarafından İ.G. kısa sürede kıskıvrak yakalandı.

HASTANEDE KURTARILAMADILAR
Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ramazan Gök (52) ve Abdullah Gül, (42) burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve cenazeleri Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken akrabalarını öldürdükten sonra İ.G. ve B.G. tarafından evinde öldürülen Ramazan Gök’ün (39) cenazesi Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. 39 yaşındaki Ramazan Gök’ü öldürdükten sonra firar eden B.G. ise, jandarma tarafından her yerde aranıyor.RAMAZAN GÖK (52)

VALİ ÇELİKTEN AÇIKLAMA
Olayın ardından Ağcaşar köyüne gelen Niğde Valisi Cahit Çelik, burada yaptığı incelemeler sonucu açıklama yaptı. Vali Çelik açıklamasında adli sürecin devam ettiği belirterek: ”Yılın son günü üzücü bir olayla karşılaştık. Aynı aile içinde çıkan silahlı kavgada 3 vatandaşımız hayatını kaybetti. Ölenlere Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyorum. Olaya karışan bir kişi yakalandı, diğer şahsı da yakalamak için işlemler devam ediyor.” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x