Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Akü hırsızlık zanlıları yakalandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Mart ayı içerisinde Büyükafşar köyünde bulunan Baz İstasyonunda meydana gelen akü hırsızlığı olayı Jandarmanın ve emniyetin koordineli çalışması sonucunda çözüldü. Jandarma ve Emniyet güçlerinin ortak çalışması sonucunda Ankara’da yakalanan zanlılar Delice’ye getirilerek gözaltına alındı.

 

SUÇLARINI İTİRAF ETTİLER

Mart ayında gece saat 00:45 sıralarında Büyükafşar Köyünde meydana gelen baz istasyonundan 16 adet akü çalınması olayı ile ilgili Delice İlçe Jandarmada Komutanlığı ve istihbarat şubeden görevlendirilen ekip ile Ankara’da araştırma başlatıldı. Yapılan araştırma neticesinde Ankara’da bulunan bir firmada çalışan A. K. şirkete ait aracı şirket yetkililerinin haberi olmadan aldığı, S. Ö. ve E. A. ile birlikte kullanarak aküleri çaldığını itiraf etti. Suçlarını itiraf eden zanlılar çaldıkları 16 adet aküyü S. Ü. isimli şahsa sattıklarını söylediler. Ancak yapılan araştırmada şahsa ulaşılamazken, şahısla ilgili Cumhuriyet savcısına bilgi verildi. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile Ankara’da yakalanan zanlılar, Delice ilçesine getirilerek gözaltına alındı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x