Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Altınışık’tan çok manidar paylaşım

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Altınışık, sosyal medya hesabından iktidarı eleştiren çok manidar bir paylaşımda bulundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Altınışık, sosyal medya hesabından iktidarı eleştiren çok manidar bir paylaşımda bulundu.

MANİDAR BİR PAYLAŞIM

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Altınışık, sosyal medya hesabından iktidarı eleştiren çok manidar bir paylaşımda bulundu. Ülke genelinde yaşanan sıkıntılar iktidar tarafından önce kriz olarak görülmese de sonrasında bu durumla ilgili sıkıntılar artarken, “ülkenin kazancını hep birlikte paylaştığımıza göre, külfetini de birlikte gidereceğiz” açıklaması geldi. Cumhurbaşkanı’nın yaptığı bu açıklamaya İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Altınışık, manidar ve esprili bir paylaşımla cevap verdi.

AÇIKLAMADA BULUNDU

“Cumhurbaşkanı, ülkenin kazancını hep birlikte paylaştığımıza göre, külfetini de birlikte gidereceğiz.” Takdiri milletimizin sağduyusuna bırakıyorum” paylaşımında bulunan Başkan Altınışık, bu paylaşımı, “Bu ülkenin kazancıyla sarayda oturan karada “Mercedes”lere  havada “Uçaklara” binen kahvaltıda “Ejder Meyvesi” yiyen siz ülkenin bütün imkanlarını kullanan saray ve saray avaneleri, 4200 TL asgari ücretle aç sefil geçinmeye çalışan MİLLET. BU NASIL PAYLAŞIM? AĞA BİZİMLE DALGA GEÇİYOR GALİBA” açıklamasıyla yayınladı.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Altınışık’ın paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi gördü. Bir çok kişi paylaşıma dikkat çekici yorumlar yaptı. Son zamanlarda iktidara yönelik en dikkat çekici eleştirilerden biri olan bu paylaşımın bir süre ilgi görmesi de bekleniyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x