Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

AMASIZ VE FAKATSIZ DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ordumuzun Fırat’ın doğusuna düzenlediği Barış Pınarı Harekatı’na ilişkin açıklamalarda bulunan Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Abdullah Yücel Karabacak “Dün Fırat Kalkanı Harekatı’nda ve Zeytindalı Harekatı’nda olduğu gibi, Barış Pınarı Harekatı’nda da amasız ve fakatsız, şüphesiz ve tereddütsüz devletimizin yanındayız” diye konuştu.

 

İHANET YOK OLACAK! DEVLET YAŞAYACAK

82 milyonun yüreğinin kahraman Mehmetçiğimiz için çarptığını vurguladı. “Barış Pınarı Harekatı’nda da amansız ve fakatsız, şüphesiz ve tereddütsüz devletimizin yanındayız. Türk Devletinin bekasına, Türk milletinin selametine kasteden bölücü terörün kökü kazınacak! Rabbim Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin yardımcısı olsun. 82 milyonun yüreği, kahraman Mehmetçiğimiz için çarpmaktadır. Dün Fırat Kalkanı Harekatı’nda ve Zeytindalı Harekatı’nda olduğu gibi, Barış Pınarı Harekatı’nda da amasız ve fakatsız, şüphesiz ve tereddütsüz devletimizin yanındayız. Rabbim askerimize kudret versin. Rabbim Mehmetçiğimizi esirgesin. İhanet yok olacak! Devlet yaşayacak!” Rabbim ordumuzu muvaffak, zor işini kolay eylesin” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x