Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Angara Tayfa’dan tam destek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Angara Tayfa’dan tam destek
Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta mücadele eden Anadolu Kırıkkalespor’un Çubukspor deplasmanından dönüşünde Angara Tayfa grubu, temsilcimizi meşalelerle karşıladı. Şampiyon gibi karşılanan Anadolu Kırıkkalespor, 26 puanla bulunduğu grubun lideri konumunda.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER YAŞANDI
Deplasman ve iç saha maçlarına Ankara’dan gelerek, her zaman Anadolu Kırıkkalespor’a destek sağlayan ‘Angara Tayfa’ taraftar grubu, Kırıkkale’de bulunan taraftar gruplarıyla birlik ve beraberlik içerisinde temsilcimizi desteklemeye devam ediyor. Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta mücadele eden Anadolu Kırıkkalespor’un Çubukspor deplasmanından dönüşünde Angara Tayfa grubu, temsilcimizi meşalelerle karşıladı.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
Haksızlıklara karşı yeşil sahalarda önemli mücadele veren Anadolu Kırıkkalespor, Çubukspor deplasmanındaki taraftar yasağına karşın önemli mücadele sergiledi. Karşılaşmanın son dakikasına kadar 1-1’lik skorla devam eden şimşekler, maçın son dakikasında kalesinde gördüğü golle müsabakadan 2-1’lik skorla yenik ayrıldı. Takıma moral amacıyla da Angara Tayfa, takımını meşaleler ve tezahüratlarla karşıladı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x