Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Ankara İcra Avukatı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Hukuk devletlerinde bazı konular adli makamlarca çözülür. Taraflar arasında çözülemeyen ekonomik konularda devreye icra mahkemeleri girer. Bu mahkemelerin genel olarak görevleri hak sahibi olan kişinin ya da kurumun karşı taraf ile yaşadığı sorunu inceleyerek çözüme ulaştırma üzerine kuruludur. Bu mahkemelerdeki dava dosyaları üzerine çalışan avukatlar için halk arasında icra avukatı denilir. Eğer bir anlaşmazlık veya hakkın teslim edilmemesi gibi bir sorun icra avukatının önüne kadar giderse artık adli süreç başlamış olur. Bundan sonrası içinse mahkemeye kadar uzanan bir yolculuk başlar.

Mahkemelerin sonucunda artık bir yaptırım söz konusu olduğu için haklı olan taraf sürecin sonunda hakkını alır. Tüm bu sürecin takibini profesyonel bir hukukçunun takip etmesi çok önemlidir.

Ankara icra avukatı arayışında olan vatandaşlarımıza firmamız bünyesinde profesyonel kadrolarımız hukuki danışmanlık ve vekillik hizmeti veriyoruz. Tüm hukuki süreçler tarafımızca yürütülerek müvekkillerimizin yaşadığı veya yaşayacağı mağduriyetleri gidermeye çalışıyoruz. Şimdiye kadar üstlenmiş olduğumuz çok sayıda davanın müvekkillerimizin lehine sonuçlanması bu konudaki başarımızın önemli bir referansıdır.

Ankara İcra Avukatı Hizmetleri

Ankara avukat hizmeti veren firmamız bünyesinde icra alanında çok sayıda kategori üzerinden çalışma yürütülüyor. Vermiş olduğumuz hizmetler sayesinde müvekkillerimizin yoğun teveccühünü görüyoruz.

Bu alanda çok sayıda iş kolu bulunuyor. Bunlar arasında; nafaka, ipoteğin nakde çevrilmesi, irtifak alacakları, taşınır mal teslimi, ilamsız icra talebi, iflas yolu ile adli takip, kira sözleşmesine aykırı davranışlar, borca veya imzaya itiraz gibi buna benzer çok sayıda alternatif iş kolu bulunuyor.

Tüm bu branşlarla ilgili olarak müvekkillerimize temsil hizmeti vermeye devam ediyoruz. Arzu eden vatandaşlarımız firmamızdan daha kapsamlı bilgiler alarak hukuki danışmanlık konusunda kararlarını buna göre verebilirler.

Ankara icra avukatı tercihi yapılırken de dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Doğru bir avukat tercihi sayesinde davanın seyri olumlu yönde değişebilir. Bu nedenle hukuki meselelerde asla hafife alınmaması gereken konuların başında bu tercih geliyor.

Ankara İcra Avukatı Tercih Edilirken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ankara avukat araştırması yaparken icra dosyalarının takibi ile ilgili olarak kapsamlı bir çalışma yapılması gerekir. Burada dikkat edilmesi gereken önemli konu referans çalışmalardır. Yani bir avukatın ya da içerisinde bulunduğu hukuk firmasının daha önce benzer davalarda başarı sağlamış olması çok mühimdir.

Eğer bu şekilde bir tecrübe yoksa bu durumda dava sürecinden istenilen verim elde edilmeyebilir. Bir diğer konu ise firmanın ya da avukatın geçmiş süreçlerde katıldığı benzer icra dosyalarındaki başarı oranıdır.

Yani yüzdelik dilime vurulduğu zaman başarılı olan dosya sayısı eğer açık ara farkla öndeyse bu durum ilgili firmanın icra dosyalarının takibinde başarılı olduğu anlamına gelir.

Bu kriterlerle müvekkillerimizin icra davalarından olumlu sonuçlarla ayrılabilmeleri için yoğun bir çaba gösteriyor ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Hukuki desteğe ihtiyaç duyan tüm vatandaşlarımızı firmamızdan bilgi almaya ve bizimle çalışmaya davet ediyoruz.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x