Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Asayiş

Araması Bulunan 15 Şahıs Yakalandı

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde 15 şahıs yakalanarak haklarında işlem yapıldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde 15 şahıs yakalanarak haklarında işlem yapıldı.

GEREKLİ İŞLEMLER YAPILDI

Hırsızlık suçundan 9 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 23 adet hırsızlık olmak üzere toplam 31 adet suç kaydı bulunan H.Ç. isimli şahıs, Silahla Tehdit suçundan 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kasten yaralama ve kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak suçlarından toplamda 49 adet suç kaydı bulunan M.O.isimli şahıs, Cebir Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma suçundan 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve kasten yaralama suçundan 1 adet suç kaydı bulunan Z.A. isimli şahıs, Birden Fazla Kişi Tarafından Birlikte Silahla Tehdit suçundan 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 16 adet hırsızlık olmak üzere toplam 24 adet suç kaydı bulunan C.T. isimli şahıs, Hırsızlık suçundan 6 ay 7 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 8 adet hırsızlık olmak üzere 10 adet suç kaydı bulunan S.Ş.isimli şahıs, Hırsızlık suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 2 adet hırsızlık olmak üzere toplam 15 adet suç kaydı bulunan A.Y. isimli şahıs,  Hırsızlık suçundan 3 yıl6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 22 adet hırsızlık olmak üzere toplam 24 adet suç kaydı bulunan T.Z. isimli şahıslar ile Çeşitli suçlardan aranması bulunan (15) şahıs da yakalanmış ve haklarında gerekli işlemler yapıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x