Manşet

ASKON, yurtdışından gelen heyeti ağırladı

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Kırıkkale Şubesi ve DEİK Türkiye-Mali İş Konseyi, Mali işadamı Moussa Coulibaly'i Kırıkkale’de ağırladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Kırıkkale Şubesi ve DEİK Türkiye-Mali İş Konseyi, Mali işadamı Moussa Coulibaly’i Kırıkkale’de ağırladı.

YENİ İŞ BİRLİĞİ FIRSATLARI

ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik ve beraberindeki heyet, Sn. Coulibaly’i Kırıkkale’nin önde gelen işletmelerinden bazılarında gezdirdi. Bu ziyaretlerin amacı, Kırıkkale’nin yatırım potansiyelini Mali işadamı Moussa Coulibaly’e tanıtmak ve Kırıkkale ile Mali arasında ticari ve ekonomik ilişkileri geliştirmek için yeni iş birliği fırsatları oluşturmaktı.

askon-yurtdisindan-gelen-heyeti-agirladi-2.jpg

HEYET ZİYARETLERDEN MEMNUN

Ziyaretler sonucunda ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik, Mali işadamı Moussa Coulibaly’nin Kırıkkale’ye olan ilgisinden ve yatırım yapmak için gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Geyik, Kırıkkale’nin yatırımcılara sunduğu cazip imkanlar hakkında Sn. Coulibaly’e bilgi verdiğini ve Kırıkkale ile Mali arasında yeni iş birlikleri kurulması için çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x