Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Avukatlık Kutsal Bir Meslek

Kırıkkale Barosu'nun ev sahipliğinde düzenlenen Avukatlar Günü kutlama programı Mersan düğün salonunda gerçekleşti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Barosu’nun ev sahipliğinde düzenlenen Avukatlar Günü kutlama programı Mersan düğün salonunda gerçekleşti.

GENİŞ KATILIM

Kırıkkale Barosu’nun ev sahipliğinde Mersan Congresium’da düzenlenen ve Avukatlar Günü’nün ilk haftasında geleneksel olarak yapılan kutlama programına, Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu,CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı,  Kırıkkale Baro Başkanı Talat Apaydın, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı,  Emniyet Müdürü Fahri Bulut,avukatlar ve eşleri katıldı.

AVUKATLIK MÜESSESİ ÇOK ÖNEMLİ

Programın açılış konuşması Kırıkkale Baro Başkanı Talat Apaydın tarafından yapıldı. Yemeğe katılan katılımcılara ve meslektaşlarına teşekkür eden Apaydın, avukatlık mesleğinin çok önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. Kutlama programında bir konuşma yapan , Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ise, Avukatlar Günü’nü kutlayarak başladığı konuşmasının devamında şunları söyledi:“ Günümüzde hak, adalet, savunma, birinin hakkının birinden alınıp diğerine teslim edilmesi; neredeyse bütün dinlerde, medeniyetlerde, milletlerde üzerinde ittifak edilen, tartışmasız bir şekilde kabul edilen en kutsal değerlerden birisi. Devletler, milletler adaletle kurulur, adaletle devam eder. Tabi bu hususun yerine getirilmesinde yargı yapılanması içerisinde Hâkimlerimizle, Savcılarımızla birlikte Avukatlık müessesi de çok önemli” dedi.Konuşmaların ardından Avukatlar Günü kutlama programı, müzik dinletisi ile devam etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x