Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Ay Park dualarla açıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ay Park dualarla açıldı

Bünyesinde geniş bir lezzet yelpazesi bulunduran modern ve işletmeye özgü bir tasarımla dekore edilen AY Park Et Balık ve Aile Restaurantı, Kırıkkale halkının hizmetine açıldı.

 

GÜLER YÜZLÜ PERSONEL

Bağdat Köprüsü Altı, Kayseri Yolu 2. Kilometresinde (Eski Gazioğlu Dinlenme Tesisi) hizmete açılan AY Park Et Balık ve Aile Restaurantı, tecrübeli ustaları, kahvaltı, çorba, döner, pide, sulu yemek ve ızgara çeşitleriyle Kırıkkale halkına hizmet veriyor. İşletmeciliğini Adnan Yaman’ın yaptığı ortaklığını ise Hüseyin Yaman ve Kazım Seyman’ın yaptığı işletme Kırıkkale halkının ihtiyacına cevap verecek.

 

DAMAK TADINIZ SLOGANI

Eski Gazioğlu Dinlenme tesisleri olarak Kırıkkale’ye hizmet veren tesisleri  ‘Damak Tadınız’ sloganı ile yola çıkan AY Park, alo paket, rezervasyon, et, balık ve aile restaurantı olarak hizmet verecek. Ay Park’ın açılış törenine Vali Yardımcısı Osman Akbaş, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen,  Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

 

HER DAMAK TADINA UYGUN MENÜ

Tesisin üstten aşağı tamamen yenilendiğini, iç mimarların gözetiminde yeniden dizayn edildiğini söyleyen Hüseyin Yaman, “Kırıkkale merkezinde özellikle ailelerimize yönelik geniş bir mekanın olmadığını fark ettik. Bu meyanda çalışmalar yaptık ve bu tesisi yeniden dizayn ettik. Bizim önceliğimiz aileleriyle birlikte yemek yiyecek, zaman geçirecek ailelerin bu talebini karşılamak olacak. Sulu yemek, Ay Parka özel kebap, Keskin Tava ve her damak tadına uygun çeşitlerimizle hizmet vermeyi hedefliyoruz. Ayrıca toplu yemeklerde hizmet verebilecek kapasitedeyiz. Tesisin Kırıkkale’ye şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

İLK AKLA GELEN TERCİH OLACAĞIZ

Yaman, “1980 yılından bu yana içinde bulunduğumuz gıda sektöründe edindiğimiz tecrübe, bilgi, birikim ve yenilikçi bir hizmet anlayışıyla Ay Park ailesi olarak hizmetinize sunmanın gururu içerisindeyiz. Ay Park ailesi olarak müşterilerimizin dünya damak tadını tatmasının bir hak olduğunun bilincinde olarak müşteri memnuniyeti ve hijyen kurallarına odaklı yenilikçi, akılcı, ilkeli ve sorumlu hizmet anlayışıyla bölgemize ilk akla gelen ve tercih edilen marka olmak istiyoruz.

 

EN GÜZEL HİZMETİ SUNUYORUZ

“Doğru kalite fiyat oranını sağlayarak geniş menü seçenekleri ile müşterilerimizin beklentilerini en üst düzeyde karşılamak. Daima kaliteli ürünleri güvenilir, hijyenik bir ortamda hazırlayıp nitelikli ve güler yüzlü personellerimiz ve doğru bir fiyat politikası ile taze ve leziz olarak sizlere sunmaktır amacımız.” Açılışımızda bizleri bırakmayan herkese sonsuz teşekkür ederim” dedi. Konuşmaların ardından dualar eşliğinde işletmenin açılış kurdelesi kesilerek, açılışa katılanlara çeşitli ikramlar yapıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x