Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Aykul,Kim Aday Olursa Olsun Adaymış Gibi Çalışacağım 

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

24 Haziran seçimleri için aday adaylık müracaatını yapan MHP Kırıkkale Milletvekili aday adayı İdris Aykul düzenlenen basın toplantısıyla aday adaylığını açıkladı. MHP’nin her dönem problemleri çözen bir parti olduğuna vurgu yapan Aykul, “Bizim hedeflere ulaşmamız demek ülkemizin birliği, dirliği ve selameti, Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü demektir. Bunun için ben aday oluyum yada olmayım, kim aday olursa olsun gece gündüz çalışacağım” diye konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİK SEVİNDİRİYOR
Milletvekilliği aday adaylığı müracaatını MHP Genel Merkezine yapan İdris Aykul Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanlığında yapılan aday adayı tanıtım toplantısına katıldı. İl Başkanı Erdal Baloğlu, teşkilat mensupları ve partililerin katıldığı toplantıda Aykul, görüş ve düşüncelerini paylaştı. MHP’de yaşanan birlik ve beraberliğin kendisini sevindirdiğini vurgu yapan MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı İdris Aykul “Güçlü, Birlik, beraberlik içerisinde bu haklı davada çok inançlı duruşlar görüyorum. Bu inanç, birlik ve beraberlik devam ettiği sürece inanın bütün zorlukların üstesinden gelir ve hedeflerimize ulaşırız. Bizim hedefleri ulaşmamız demek ülkemizin birliği, dirliği ve selameti, Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü demektir. Dikkat edin Milliyetçi Hareket Partisi, ülkemizde ne zaman bir sıkıntı, bir problem olsa, o zaman devreye girip olayları ve problemleri çözen bir partidir. Bunun kanıtlarını yakın dönemde gördük” ifadesini kullandı.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ
MHP’li aday adayı Aykul “24 Haziran’da yapılacak olan 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri Milliyetçi Hareket Partisi ve partimizin lideri Devlet Bahçeli’nin vatana millete daha sıkı daha samimi, ülkemizin refahı daha fazla olsun diye istediği bir seçimdi. Biz şunu da biliyoruz ki bizim liderimiz hiçbir zaman boş konuşmuyor. Bir şey söylediyse kesinlikle bunun altı doludur. Hakikat dönüyor dolaşıyor sonunda anlaşılıyor.  Biz o zaman şunu dedik, teröristle pazarlık olmaz, terörle mücadele olur dedik doğru ortaya çıktı. Liderimiz ülkemizin aleyhine olan şeylere kendinin ağır bir şekilde eleştirilmesine rağmen karşı çıktı. Bu aday adayları arasından kim aday gösterilirse gösterilsin kendim adaymış gibi gece gündüz çalışmaya söz veriyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x