Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Bahar geldi çalışmalar hız kazandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KIRIKKALE BELEDİYESİ ALTYAPI VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Kırıkkale’nin daha yaşanılabilir bir şehir haline gelmesi için gerçekleştirdiği projelerle vatandaşların takdirini kazanan Kırıkkale Belediyesi, bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte çalışmalarına yeniden hız kazandırdı. Belediye ekipleri, altyapı, üst yapı çalışmalarının yanı sıra, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda belediye serasında üretilen çiçeklerle şehri süsleyecek.

 

KIRIKKALE ÇİÇEK AÇACAK

Kırıkkale Belediyesi ekipleri, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın talimatları ile tüm mahallelerde ihtiyaca göre tespit edilen çalışmalara hız kazandırdı. Çalışmalar kapsamında şehrin en işlek caddelerinden birisi olan İzmir Caddesinde andezit kaplama çalışmaları, Alparslan Türkeş Bulvarında kilit parke, Yüksek İhtisas Hastanesi Acil giriş önünde asfalt kaplama çalışmaları devam ediyor. Ayrıca içinde bahar aylarında, parklarda bakım çalışmaları da hızlandırıldı. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda Belediye serasında personelin ürettiği mevsimlik çiçekler şehri süsleyecek.

 

ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Çalışmaların aralıksız devam ettiğini ve çalışmaların daha da artarak devam edeceğini belirten Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yaptığı açıklama, “ Belediye olarak şehrimizde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çalışmalar öncesinde mahallelerimizdeki sorunlar tespit edildi. Bu tespitlerle program dahilinde çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz. İnşallah Kırıkkale’mize en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x