Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Bahşılı

Bahşılı’da Geleneksel Okçuluk Kursu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bahşılı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Bahşılı Belediyesinin destekleriyle  ilçede yediden yetmişe yönelik olarak ‘Geleneksel Okçuluk Kursu’ açıldı.

DERECEYE GİRENLERE MADALYA VERİLDİ

Kasım ayından bu tarafa devam eden kurs Milli Takım Antrenörü Rahime Kevser Kandemir nezaretinde devam ediyor. Çalışmalarını sürdüren kursiyerler maharetlerini düzenlenen yarışma da ortaya koydu. Özellikle küçük yaşta bu eğitimi alan çocukların heyecanı gözlerinden okunurken, veliler ise böyle bir kursun açılmasına ve destek olanlara teşekkür etti. Yarışma sonunda dereceye girenlere madalyaları Bahşılı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Veysel Pekdoğan tarafından verildi. Pekdoğan, Ata Sporumuz Geleneksel Okçuluğun sadece Bahşılı’da açılabildiğini, bu sporun hak ettiği yere gelmesi için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarına dikkat çekti. Tören hatıra fotoğrafı çekimi son buldu.

HABER: Tahir Erdem

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x